Qui som?

La plataforma No Ens Vendreu la Moto està integrada per diferents col·lectius de tota Catalunya, principalment del Vallès Oriental, i persones que participen a títol individual. Ens oposem a un macro-projecte d'oci, comerç i turisme que la Generalitat projecta principalment al sud del municipi de Granollers i els presumptes "districtes tecnològics" i polígons comercials a Montmeló i Parets, en el marc de l'anomenat Pla Director Urbanístic (PDU) del Circuit de Barcelona-Catalunya.

La campanya està impulsada des dels seus inicis per diverses entitats ecologistes, polítiques i de defensa del territori i té com a objectiu inicial donar a conèixer a l'opinió pública les ombres que planegen sobre l'anomenat BCN World del Motor i advertir sobre les conseqüències negatives tant per al territori com per a les persones que tindria aquesta macro-operació urbanística d'arribar a desenvolupar-se.

Qui no som?

No som cap organització política o social en concret. Per molt que alguns intentin simplificar-ho.

Què demanem?

Demanem que el Govern de la Generalitat retiri l'anomenat Pla Director Urbanístic del Circuit de Barcelona-Catalunya. Per fer-ho tenim en marxa aquesta campanya de conscienciació a la població i de mobilització i agitació social. En aquest sentit, volem també desmuntar el contradictori discurs oficialista que fan principalment alguns ajuntaments per intentar maquillar la veritable magnitud, realitat i conseqüències d'aquest macro-projecte.

A banda, per la via judicial, hi ha un contenciós-administratiu admés a tràmit contra la Generalitat per aturar aquest pla urbanístic. Tot i que la idea inicial era que la plataforma presentés aquest contenciós, només una de les organitzacions polítiques que la formen podia assumir les despeses i futures costes i per això hi consta com a denunciant.

Què no demanem?

La plataforma s'ha creat exclusivament per oposar-se a una macro-operació urbanística dissenyada a terrenys situats a les rodalies del Circuit. Això vol dir que no som una plataforma contra el Circuit de Barcelona-Catalunya com s'ha intentat assenyalar. Això òbviament no exclou que algunes persones i col·lectius de la plataforma sí posin en dubte l'existència d'aquesta instal·lació per l'impacte negatiu que també suposa al Vallès Oriental. Una cosa és la plataforma i una altra cosa cada col·lectiu que la forma.

Com participar?

Amb diferents nivells:
  • A través de les xarxes socials amb ciberactivisme, sigui a Twitter, Facebook o altres.
  • Activament, participant a les reunions periòdiques que es convoquen, principalment a Granollers. Habitualment avisem de les properes reunions a les nostres xarxes socials.
  • Mantenint-se al corrent de totes les nostres activitats i convocatòries. Trobaràs la casella per sol·licitar rebre informació en el moment de signar el manifest.


Per rebre informació periòdica per correu, signa el manifest!

Segueix-nos de prop a les xarxes socials: